Communicatieprofessionals

Home » Communicatieprofessionals

Snel een interim opdracht of vaste baan bij de overheid

Jij bent een zelfstandige communicatieprofessional (zzp-er) die op zoek is naar een nieuwe interim opdracht bij een overheidsinstantie. Of je zoekt een tijdelijke of vaste baan bij de overheid. Overheidscommunicatie is jouw specialiteit. Je stelt een persoonlijke benadering op prijs en wil een goed uurtarief. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn dé specialist in bemiddeling van communicatieprofessionals binnen de overheid en hebben al bij veel verschillende opdrachtgevers communicatieadviseurs geplaatst. Wij helpen je snel aan een passende opdracht of baan bij een provincie, gemeente, semi-overheid of bij de Rijksoverheid.

Schrijf je direct in

Altijd de juiste match

Onze bemiddeling is altijd maatwerk. We hebben veel vacatures die variëren van zowel opdrachtgever als type adviseur. Bij elke opdracht en opdrachtgever kijken we naar jouw kwaliteiten, ervaring en opleiding. We zorgen voor de juiste match bij een opdrachtgever. Of je nu als communicatiemedewerker op B-niveau werkt of een ervaren communicatiemanager op D-niveau bent. Allrounder of een specialist. Of je nu een nieuwe uitdaging zoekt of juist wilt voortborduren op je ervaring. Wij vinden werk voor je dat bij jou past.

Marktconform uurtarief en lage bureaumarge

Wij hanteren geen vaste prijzen, maar brengen opdrachtgevers marktconforme tarieven in rekening. Als zzp-er ontvang jij dus ook een marktconform uurtarief. Voor onze bemiddeling betaal je een lage bemiddelingsfee (een bescheiden percentage van jouw uurtarief). Maar je kunt ook bij ons in dienst komen voor de duur van een opdracht en gedetacheerd worden.
Liever een vaste baan? Dan betaalt de opdrachtgever de bemiddelingsfee.

Kennis vergroten en kennis delen

Als professional in de overheidsbranche wil en moet je je blijven ontwikkelen. Wij bieden diverse trainingen aan om je kennis te vergroten en om je communicatie en presentatie te verbeteren. Ook organiseren we regelmatig en workshops voor zzp-ers in ons bestand om kennis met elkaar te delen. Vaak zetten we collega’s met een speciale expertise hiervoor in. Twijfel je of je wel op de goede weg bent? Dan is onze loopbaancoaching misschien iets voor je.

Meer weten?

Neem contact met ons op
Bekijk onze werkwijze in onze infographic

Bekijk alle vacatures

Schrijf je bij ons in!

Vertel ons je wensen en wij zoeken een passende opdracht voor je.

Schrijf je in

De mogelijkheden

Als je via ons aan de slag gaat, kan dat op allerlei manieren. Als zzp’er, gedetacheerd worden of een tijdelijk of vast dienstverband.

Lees meer over onze mogelijkheden

Onze werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid en persoonlijke begeleiding. Jouw wensen staan voorop bij het vinden van passende opdrachten. Op ons kun je bouwen.

Lees meer over onze werkwijze

Naar je account

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie