Communicatieprofessionals

Home » Communicatieprofessionals

Vind snel een uitdagende communicatieopdracht

Jij bent een zelfstandige communicatieprofessional (zp-er) die op zoek is naar een nieuwe interim opdracht bij een overheidsinstantie. Of je zoekt een tijdelijke of vaste baan bij de overheid. Overheidscommunicatie is jouw specialiteit. Je stelt een persoonlijke benadering op prijs en wil een goed uurtarief. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij zijn dé specialist in bemiddeling van communicatieprofessionals binnen de overheid. Wij helpen je snel aan een passende opdracht of baan.
Schrijf je direct in

Werk dat bij je past

Onze bemiddeling is altijd maatwerk. Wij kijken naar jouw kwaliteiten, ervaring en opleiding en zorgen voor de juiste match bij een opdrachtgever. Of je nu als communicatiemedewerker op B-niveau werkt of een ervaren communicatiemanager op D-niveau bent. Allrounder of een specialist. Of je nu een nieuwe uitdaging zoekt of juist wilt voortborduren op je ervaring. Wij vinden werk voor je dat bij jou past.

Marktconforme tarieven en lage bureaumarge

Wij hanteren geen vaste prijzen, maar brengen opdrachtgevers marktconforme tarieven in rekening. Als zp-er ontvang jij dus ook een marktconform uurtarief. Voor onze bemiddeling betaal je een lage bemiddelingsfee (een bescheiden percentage van jouw uurtarief). Maar je kunt ook bij ons in dienst komen voor de duur van een opdracht en gedetacheerd worden.
Liever een vaste baan? Dan betaalt de opdrachtgever de bemiddelingsfee.

Kennis vergroten en kennis delen

Als communicatieprofessional wil en moet je je blijven ontwikkelen. Wij bieden diverse trainingen aan om je kennis te vergroten en om je communicatie en presentatie te verbeteren. Ook organiseren we regelmatig en workshops voor de zp-ers in ons bestand om kennis met elkaar te delen. Vaak zetten we collega’s met een speciale expertise hiervoor in. Twijfel je op je wel op de goede weg zit? Dan is onze loopbaancoaching misschien iets voor je.

Vragen?

Neem contact met ons op

Interim en vaste opdrachten

Je kan bij ons op allerlei manieren aan de slag. Wij hebben voortdurend interessante opdrachten bij heel veel verschillende opdrachtgevers. Op alle niveaus en in veel vormen.

Lees meer over opdrachten

Schrijf je bij ons in!

Vertel ons je wensen en wij zoeken een passende opdracht voor je.

Schrijf je in

Bekijk alle vacatures

Onze werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid en persoonlijke begeleiding. Jouw wensen staan voorop bij het vinden van passende opdrachten. Op ons kun je bouwen.

Lees meer over onze werkwijze.

Naar je account

Copyright 2019 Bureau voor Overheidscommunicatie