Interim opdrachten, detachering en vast dienstverband

Home » Communicatieprofessionals » Interim opdrachten, detachering en vast dienstverband

Onze mogelijkheden

Wij hebben voortdurend interessante vacatures en opdrachten, bij heel veel verschillende opdrachtgevers. Bijvoorbeeld bij gemeenten, semi-overheden of de Rijksoverheid. We hebben communicatievacatures op alle niveaus en in veel vormen. Je kunt als freelancer werken, gedetacheerd worden of een tijdelijk of vast dienstverband krijgen.

Interim opdrachten en detachering

Ga jij als zzp-er via ons aan de slag bij een opdrachtgever voor een interim opdracht, dan gaan wij een ‘overeenkomst van bemiddeling’ aan. Je blijft dan – ook voor de Belastingdienst – een zelfstandig ondernemer.

Maar we kunnen je ook detacheren bij de opdrachtgever. Dan nemen we je in dienst voor de duur van de opdracht, met een vast salaris. Alle arbeidsrechtelijke en sociale aspecten (salaris, loonbelasting, sociale premies) zijn dan professioneel geregeld. We laten de keuze over aan jou.

Tijdelijk of vast dienstverband

Regelmatig hebben wij vacatures voor vaste of tijdelijke communicatieadviseurs bij de overheid. Op verzoek van opdrachtgevers doen wij hiervoor de werving en selectie. Dan zoeken we in ons bestand naar de juiste professional. Dus ook als je op zoek bent naar een vaste baan helpen wij je verder. Direct of indirect, via onze deta-vast constructie. Bij deta-vast werken we eerst een paar maanden met detachering en als werk en werkrelatie van beide kanten bevallen, treed je daarna in vaste dienst.

Marktconform uurtarief en lage bureaumarge

Wij hanteren geen vaste prijzen, maar brengen opdrachtgevers marktconforme tarieven in rekening. Als zzp-er ontvang jij dus ook een marktconform uurtarief. Voor onze bemiddeling betaal je een lage bemiddelingsfee (een bescheiden percentage van jouw uurtarief). Ook als je bij ons in dienst komt voor de duur van een opdracht en we jou detacheren, bieden wij een marktconform salaris. Bij een vaste baan gebeurt de salariëring in overleg met de opdrachtgever. Jij betaalt ons geen bemiddelingsfee.

Persoonlijke begeleiding

Iedere professional die zich bij ons inschrijft, begeleiden wij persoonlijk. Dat begint al met een kennismakingsgesprek om jouw wensen en mogelijkheden goed in beeld te krijgen. Ga je via ons bij een opdrachtgever aan de slag, dan hebben wij regelmatig feedback gesprekken met jou en de opdrachtgever. Ook kun je altijd met ons sparren over bepaalde problemen. Wij bieden je graag een luisterend oor, een spiegel en een platform voor professionele reflectie.

Onze opdrachtgevers

Als hét bureau voor overheidscommunicatie zijn al onze opdrachtgevers uiteraard overheden. Dat varieert van gemeenten, provincies en ministeries tot specifieke overheidsinstellingen als de Belastingdienst, waterschappen en stadsregio’s.

Bekijk al onze opdrachtgevers

Onze specialismen in communicatie

Bij Bureau voor Overheidscommunicatie hebben we – naast de algemene bemiddeling – een aantal communicatiespecialismen. Daarin adviseren wij zelf en verzorgen wij interim opdrachten, detachering en werving en selectie. Laat het vooral weten als jij ervaren bent in een van deze specialismen:

Meer weten?

Neem contact met ons op

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie