Onze werkwijze

Home » Communicatieprofessionals » Onze werkwijze

Betrokken en persoonlijke benadering

Onze enthousiaste en gemotiveerde recruiters en andere medewerkers steken veel energie in het grote netwerk van communicatieprofessionals en opdrachtgevers. Wij zetten vooral in op kwaliteit; voor ons is een persoonlijke benadering daarom heel belangrijk. Wij selecteren je dus niet alleen op basis van een mooi CV. Met alle kandidaten in ons bestand maken wij persoonlijk kennis om te weten wat jouw wensen en vaardigheden zijn, maar ook eventuele verbeterpunten en onderdelen van het vak waar je minder goed in bent.

We vinden een opdracht

Zodra je bij ons bent ingeschreven gaan we op zoek naar opdrachten voor je. Als we een opdracht vinden die goed bij je past, nemen we direct contact met je op. Jij bekijkt dan of de opdracht je inderdaad aanspreekt en aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Is dat zo, dan dragen we je voor. De opdrachtgever kan je op basis van de voordracht uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Klikt het? Dan kunnen jullie met elkaar in zee gaan. Wij regelen verder de contracten.

Tijdens de opdracht

Bij een opdracht komen we na een maand of twee bij je langs op de werkplek, om samen met jou en de opdrachtgever te bespreken hoe de opdracht verloopt en wat er eventueel verbeterd kan worden. Ook later tijdens je opdracht checken we regelmatig hoe het gaat. Zo houden we de vinger aan de pols.

Vast betaalmoment

Bij ons hoef je nooit lang op je geld te wachten. Wij betalen altijd 4 weken na het indienen van je factuur het bedrag aan je uit. Of wij dat nu al van de opdrachtgever hebben ontvangen of niet. Dat geeft jou zekerheid.

Begeleiding en coaching

Wij gaan verder dan het vinden van een passende opdrachten of vaste baan. Elke professional die via ons bureau aan de slag is, bieden wij altijd de mogelijkheid om samen te sparren. Soms is het prettig, hoe ervaren je ook bent, om even een dilemma te bespreken met een collega-adviseur die je kunt vertrouwen. Wij bieden je met veel plezier dat luisterend oor, die spiegel en dat platform voor professionele reflectie. Heb je behoefte aan een langer durend intervisie- of coachingstraject? Wij brengen je graag in contact met een van onze coaches en maken (ook financieel) afspraken op maat.

Eigen account

Je kunt bij ons een eigen account aanmaken. Zo blijven je gegevens ook voor jou inzichtelijk. Aanvullingen en wijzigingen doorgeven of een recenter CV uploaden gaat heel eenvoudig.

Privacywaarborging

Uiteraard gaan wij zorgvuldig en vertrouwelijk met jouw gegevens om. Lees hier ons privacystatement.

Vragen?

Neem contact met ons op.

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie