Bureau voor Overheidscommunicatie hofleverancier voor het Rijk!

Home » Nieuws » Bureau voor Overheidscommunicatie hofleverancier voor het Rijk!

Na een succesvolle aanbestedingsprocedure mag Bureau voor Overheidscommunicatie zich hofleverancier van de Rijksoverheid noemen. Samen met haar partners SchaalX en Intercity Consultancy is ons bureau uit velen uitgekozen als één van de vier ‘preferred suppliers’.  Afgelopen maandag vond de ondertekening van het contract plaats in Den Haag. Voor alle departementen, inspecties, uitvoeringsinstanties etc. worden de komende jaren de interim communicatieprofessionals geworven via de gecontracteerde bureaus. Voor alle vacatures op alle beroepsniveaus mogen wij kandidaten voordragen. Dat biedt veel kansen!

 

Wij hebben al veel geschikte communicatieprofessionals in ons bestand, maar nieuwe kandidaten voor onze Rijkspool zijn van harte welkom. Sta jij nog niet bij ons ingeschreven en wil je ook kans maken op een functie bij het Rijk? Schrijf je dan nu in voor onze Rijkspool! 

 

Foto:

Nico Postma van Bureau voor Overheidscommunicatie (links) bij de ondertekening van het contract met Erik den Hoedt (directeur Dienst Publiek en Communicatie).

 

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie