Gunning aanbesteding Rijkswaterstaat Communicatieadvies- en uitvoering

Home » Nieuws » Gunning aanbesteding Rijkswaterstaat Communicatieadvies- en uitvoering

Bureau voor Overheidscommunicatie is in samenwerking met BBK door vriendschap sterker, DDK B.V. en Public Cinema een van de gegunde partijen in de aanbesteding van Rijkswaterstaat ‘Communicatieadvies en -uitvoering’.

Communicatieadvies en -uitvoering

De opdrachten in deze mantelovereenkomst gaan vooral om integraal communicatieadvies en/of de uitvoering van communicatiemiddelen bij RWS-projecten. Onder uitvoering van communicatiemiddelen verstaan we het begeleiden van het complete traject: opmaak, productie en traffic. Voor het zoeken van communicatieadviseurs en tekstschrijvers voor de gegunde projecten is Bureau voor Overheidscommunicatie aan zet. De inhoud van campagnes en het maken van middelen is vooral de verantwoordelijkheid van BBK door vriendschap sterker, DDK B.V. en Public Cinema.

Zo helpen we Rijkswaterstaat haar communicatieambities verder in de praktijk te brengen en delen we onze kennis en expertise in het communicatievak en de communicatieontwikkeling.

Nieuwe samenwerking

Het is voor het eerst dat Bureau voor Overheidscommunicatie samenwerkt met BBK door vriendschap sterker, DDK B.V. en Public Cinema. Ook dit wordt ongetwijfeld weer een succesvolle samenwerking!

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie