Maak kennis met de filosofie achter de training ‘Master in Performance’

Home » Nieuws » Maak kennis met de filosofie achter de training ‘Master in Performance’

Nog 1 nachtje slapen. Nou ja, slapen… Woelen, malen, badend in het zweet wakker worden… Morgen moet je die belangrijke toespraak houden. Op papier is alles klaar. Maar hoe dichterbij het komt, hoe groter die klomp in je maag. Je snapt het zelf ook niet, maar ergens zit een diepe angst die je parten speelt. Telkens weer als je in het openbaar moet spreken. Of dat nu is voor collega’s, voor een zaal bewoners of voor een groep familie en vrienden. Je vindt het doodeng.

Herken je dit? Moet je af en toe spreken in het openbaar, maar vind je het telkens weer té spannend? Probeer je er op alle mogelijke manieren onderuit te komen? Er is een oplossing voor!

Master in performance

Een diepgaande training van 2 aaneengesloten dagen om je echt te helpen over je angsten voor het spreken in het openbaar heen te komen. Daar beslis je niet lichtvaardig over. Om je te helpen bij je beslissing doen we je een bijzonder aanbod: je kunt nu gratis kennismaken met de filosofie achter de training: ‘Master in performance; Excelleren in binden en boeien’. Dit kan door je in te schrijven voor een presentatie door Marcel Dassen. Hij neemt je mee naar de achterliggende filosofie van de training: het VIS-model (informatie en e-book op itunes).
De presentaties worden gehouden op donderdagmiddag 4 juli en op woensdagmiddag 14 augustus in Amersfoort. Nadere informatie over tijden en locatie volgt.

Meer informatie

Lees meer over deze bijzondere training, die je werkelijk helpt om je (verborgen?) angsten te overwinnen en echt contact te maken met je toehoorders. In een veilige omgeving. De training gaat de diepte in en bestaat dus niet uit een lijstje do’s and don’ts.
Meer weten? Bel ons kantoor in Amersfoort: (033) 465 34 27. Inschrijven voor een van de presentaties kan door een mail te sturen naar welkom@bvoverheid.enduredesign-testdomein.nl

 

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie