Nieuwe raamovereenkomst met PZH ondertekend

Home » Nieuws » Nieuwe raamovereenkomst met PZH ondertekend

Bureau voor Overheidscommunicatie heeft samen met SchaalX en Communicatiemensen.nu/Intercity Consultancy als Partners in Communicatie weer een aanbesteding gewonnen. Op dinsdag 9 juli jl. ondertekenden zij het contract met de provincie Zuid-Holland (PZH).

Op de foto de vertegenwoordigers van Partners in Communicatie samen met het aanbestedingsteam van de provincie Zuid-Holland.

Meerjarige raamovereenkomst

Het contract is een raamovereenkomst voor de exclusieve inhuur van communicatieadviseurs. De provincie had hiervoor een Europese Aanbesteding uitgeschreven. De raamovereenkomst geldt voor 2 jaar, met de mogelijkheid om 2 keer een jaar te verlengen. Directeur Nico Postma is blij met deze raamovereenkomst:  “Het is mooi dat we als Partners in Communicatie opnieuw een mantelovereenkomst met een grote overheidsorganisatie afgesloten hebben. Als drie zelfstandige bureaus, elk met hun eigen specialisme en opdrachtgevers, vullen we elkaar zo goed aan dat deze samenwerking steeds weer een duidelijke meerwaarde biedt. Dit wordt ook herkend door opdrachtgevers.”

Een van de drie beste partijen

Op de aanbesteding hadden 8 bureaus ingeschreven. Na de eerste selectie ronde waren hier 6 partijen van overgebleven, waaronder Partners in Communicatie. Na nog eens een zware selectieronde, waarin onder meer verschillende cases moesten worden behandeld, kwam Partners in Communicatie als één van de drie beste partijen uit de bus op basis van kwaliteit en prijs. Naast Partners in Communicatie mogen nog 2 partijen de komende jaren communicatieprofessionals aanleveren.

Wil jij voor PZH werken?

Lijkt het jou leuk om de komende jaren een opdracht te doen bij de provincie Zuid-Holland? Schrijf je dan bij ons in!

 

 

 

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie