Opdrachtgevers

Home » Opdrachtgevers

Vind snel de beste communicatieprofessional

U zoekt een communicatieprofessional voor een project, een specifieke (crisis-)situatie of vervanging bij ziekte of zwangerschapsverlof. Tijdelijk of in vast dienstverband. Of u heeft strategisch of tactisch communicatieadvies nodig voor een project, proces of gebied. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in advies, bemiddeling en praktische oplossingen op communicatiegebied binnen de overheid. Wij helpen u bij alle soorten (interactieve) communicatievraagstukken.

Neem direct contact met ons op.

Wij leveren altijd maatwerk

Een persoonlijke aanpak en een uitgebreid netwerk, dat is onze kracht. In ons bestand van meer dan 2.000 communicatieprofessionals met overheidservaring vinden wij altijd snel de ideale professional voor u. Wij gaan uit van uw vraag, het gewenste resultaat en zetten snel de stappen om daar te komen. Dat lukt ons in 99% van de gevallen binnen 1-3 werkdagen.

Recruiters uit het communicatievak

Onze recruiters en consultants hebben zelf meerdere jaren ervaring in de (overheids)communicatie. Zij kennen het vak en het speelveld uit eigen ervaring en zijn daardoor uitstekend in staat ‘de vraag achter de vraag’ te achterhalen. Ze zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het communicatievak en de veranderende rol van de overheid en houden dit ook bij, onder meer met kennissessies, trainingen en cursussen. Kortom, betrokken en deskundige professionals die daardoor de juiste match maken.

Communicatieprofessionals met up to date vakkennis

Alle professionals in ons bestand beschikken over actuele kennis van de ontwikkelingen in het vak. Daardoor kunnen zij altijd effectief aan de slag en een meerwaarde zijn voor een opdrachtgever. Wij organiseren regelmatig kennissessies en workshops voor onze professionals en opdrachtgevers. Bijvoorbeeld over nieuwe online media monitoringtools, framing, mindmapping, scrummen, effectief communiceren met beeld (infographics, animatie, film), gedragsbeïnvloeding, et cetera. We hebben een intensieve samenwerking met diverse kennisinstituten uit het vakgebied, zoals Van der Hilst Communicatie in Amersfoort.

Meer weten of een opdracht plaatsen?

Neem contact met ons op!
Bekijk onze werkwijze in onze infographic

 

NEN gecertificeerd

Wij hebben de NEN 4400-1 certificatie van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen (waaronder bemiddelingsbureau’s) en (onder)aannemers van werk. Het is ontwikkeld om de risico’s voor opdrachtgevers te beperken. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen, waardoor u geen risico loopt dat wij deze niet nakomen.

Communicatieadvies

Heeft u behoefte aan advies of ondersteuning bij uw externe of interne communicatie? Met onze ruime ervaring op vele terreinen helpen wij u graag!

Bekijk de mogelijkheden

Onze opdrachtgevers

Onze expertise is overheidscommunicatie. Dat is terug te zien aan de hoeveelheid en diversiteit van onze opdrachtgevers. Benieuwd wie u voor gingen?

Bekijk al onze opdrachtgevers

Tijdelijke communicatieprofessionals

Wij hebben vele honderden snel inzetbare, betrokken en ervaren communicatieprofessionals van elk gewenst beroepsniveau in ons bestand en vinden altijd snel de ideale kandidaat voor u.

Lees meer over interimopdrachten

Vaste communicatieprofessionals

Wij zijn u graag van dienst bij de werving en selectie van communicatieprofessionals in vaste dienst. Door ons grote netwerk vinden wij altijd snel de juiste kandidaat. No cure, no pay!

Lees meer over onze werving en selectie

Dagvoorzitters en gespreksleiders

Zoekt u een professionele dagvoorzitter voor uw congres, symposium of werkconferentie? Wij hebben tientallen zeer ervaren, professionele gespreksleiders en voorzitters in ons bestand en vinden altijd de geschikte kandidaat voor u.

Lees meer over onze voorzitters

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie