Factor C

Maak je organisatie communicatie-minded

Een overheid is vaak afhankelijk van anderen voor het slagen van plannen of projecten. Dit verschilt van burgers, zakelijke partijen tot maatschappelijke organisaties die stuk voor stuk hun eigen belangen en dynamiek hebben. Het is dus belangrijk om op een eenvoudige manier rekening te houden met al die diverse belangen. Bovendien wil je deze verschillende groepen zo effectief mogelijk bereiken.

Daarnaast gaat het naast de externe partijen ook om de interne partijen, zoals beleidsadviseurs en projectteams. Hoe maak je hen en de organisatie communicatiever? Daar is Factor C voor bedacht! Wij hebben ruime ervaring met deze methode en vertellen u er graag meer over!
Neem direct contact met ons op.

Stappenplan naar optimale communicatie

Factor C is een manier van werken en helpt om strategisch aan de slag te gaan met communicatie. Wat willen we bereiken, met wie en hoe? Welke rol heeft communicatie, welke middelen worden ingezet, welke woorden of beelden zijn geschikt?

Dit gebeurt aan de hand van de Leidraad Factor C: een vijfstappenplan op weg naar de optimale omgevingsgerichte communicatie. Zo wordt voor iedereen glashelder waar ze precies een bijdrage aan leveren met hun werk en op wie dat effect heeft. Daarmee maakt u uw hele organisatie communicatie-minded.

Factor C is bij uitstek geschikt voor projecten en programma’s waar omgevingsgericht of opgavegericht gewerkt wordt.
Lees meer over Factor C

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie