Werving en selectie

Home » Opdrachtgevers » Werving en selectie

Een communicatieprofessional in dienst nemen?

Heeft u een vacature voor een vaste of een tijdelijke communicatiefunctie? Wij helpen u graag met de werving en selectie van de juiste professional. Door ons grote netwerk en onze kennis van het vak kunnen wij u snel een lijst met geschikte kandidaten aanbieden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
Neem direct contact op.

Groot netwerk en schappelijke prijzen

Bij het zoeken naar een geschikte kandidaten raadplegen wij ons uitgebreide eigen bestand en netwerk. Wij plaatsen geen dure, paginagrote advertenties en verlangen ook geen exclusiviteit. Daarom kunnen wij aantrekkelijke voorwaarden hanteren en zijn uw kosten stukken lager dan bij het inschakelen van een ‘standaard’ werving- en selectiebureau. Tegelijkertijd nemen wij u wel het zoekwerk uit handen. Geheel vrijblijvend.

No cure, no pay

Op basis van uw vraag gaan onze recruiters op zoek naar de juiste professional. Als wij één of meer geschikte kandidaten voor de functie hebben gevonden, dan stellen we deze aan u voor. Pas als u een goede match ziet en tot een arbeidscontract met een kandidaat komt, bent u ons een bijdrage voor onze bemiddeling verschuldigd. Oftewel: ‘no cure, no pay’! Aantrekkelijk en u loopt geen risico.
Wij staan geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid met een NEN 4400-1 certificering.

Neem contact op voor meer informatie.

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie