Dagvoorzitters en gespreksleiders

Home » Opdrachtgevers » Dagvoorzitters en gespreksleiders

Ervaren en onafhankelijke voorzitters en gespreksleiders

Organiseert u een bijeenkomst met bewoners? Zoekt u een professionele dagvoorzitter voor uw congres, symposium of werkconferentie? Wij hebben tientallen zeer ervaren, professionele gespreksleiders en voorzitters in ons bestand en vinden altijd de geschikte kandidaat voor u.
Boek direct een voorzitter of gespreksleider!

Bewonersbijeenkomsten in goede banen leiden

Bewoners zijn soms zeer betrokken en zelfs emotioneel tijdens bijeenkomsten. Vooral als het om onderwerpen gaat die ze direct raken, zoals groen in de buurt, het parkeerbeleid, opvang van asielzoekers of een woongebouw tegenover hun huis. Een ervaren, onafhankelijke dagvoorzitter of gespreksleider kan van een lastige bijeenkomst een vruchtbare bijeenkomst maken. Wij leveren u graag de juiste persoon uit ons ruime bestand.

Dagvoorzitter voor congres of symposium

Een congres, symposium of werkconferentie kan niet zonder een ervaren, professionele dagvoorzitter. Iemand die met de nodige humor en kennis van zaken alles in goede banen leidt. Voor elk type congres c.a. hebben wij geschikte dagvoorzitters voor u beschikbaar.

Klankbordgroep voorzitten

Ook het functioneren van een klankbordgroep in een interactief beleids- of participatieproces wordt versterkt door een daadkrachtige, maar tegelijk empathische gespreksleider. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Participatietraject uitbesteden

Wilt u uw hele participatietraject uitbesteden? Ook dan kunt u bij Bureau voor Overheidscommunicatie terecht. Onze adviseurs zijn ervaren in interactieve beleidsprocessen en beschikken over actuele kennis van participatie-instrumenten en werkvormen.

Neem contact op voor meer informatie.

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie