Interim opdrachten

Home » Opdrachtgevers » Interim opdrachten

Snel een tijdelijke communicatieprofessional

Heeft u NU een ervaren communicatieadviseur, tekstschrijver of online specialist nodig? Zoekt u morgen vervanging voor ziekte of zwangerschapsverlof? Is uw afdeling tijdelijk overbelast of ontbreekt het u aan capaciteit om een project communicatief te ondersteunen? Wij helpen u snel aan geschikte kandidaten voor al uw interim communicatieopdrachten.
Neem direct contact met ons op.

Altijd de juiste match

In ons bestand hebben wij vele honderden snel inzetbare, betrokken en ervaren communicatieprofessionals van elk gewenst beroepsniveau. Wij kennen elke kandidaat persoonlijk. Met allemaal hebben wij een uitvoerig intakegesprek gehad en we kennen hun kwaliteiten en wensen. Ook kennen we onze opdrachtgevers en onderhouden duurzame relaties met hen. We zoeken naar de juiste match tussen professionals en opdrachtgevers. Zo vinden wij altijd de ideale kandidaat voor u.

Onze bemiddeling kost u niets

Voor de inhuur van onze communicatieprofessionals hanteren wij marktconforme uurtarieven, die afhankelijk zijn van de functie, duur en aard van de opdracht. Wilt u een freelance professional? Dan bemiddelen wij kosteloos voor u. De freelancer betaalt ons een bescheiden bemiddelingsfee. Wilt u liever een professional in tijdelijke of vaste dienst? Dan betaalt u een schappelijke bureaufee.

Zorgvuldige werkwijze

Een goede match begint bij ons met een gedegen analyse van de opdracht: begrijpen wij wat de opdracht inhoudt, begrijpen we ‘de vraag. achter de vraag’, hoe ziet het team eruit, wat wordt er precies gevraagd aan de kandidaat. Pas daarna starten wij onze zoektocht. Uit de resultaten selecteren wij de best passende kandidaat op basis van ervaring en persoonlijkheid. De geselecteerde kandidaten vragen wij een motivatiebrief te schrijven. Dan volgt de uiteindelijke selectie en stellen wij een aantal geschikte exclusieve kandidaten voor. Wij stellen nooit kandidaten op meerdere opdrachten tegelijk voor. U kiest met wie u een kennismakingsgesprek wilt hebben.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens een inhuurperiode houden wij de vinger aan de pols en staan we zowel u als de ingehuurde professional zo nodig met raad en daad terzijde. Na een maand of 2 komen we langs om samen met u en de professional te bespreken hoe de inhuur verloopt en of er verbeterpunten zijn. Alles met het doel dat u tevreden bent met de geleverde kandidaat en onze dienstverlening.

Neem contact op voor meer informatie.

vrouw werk hand man lach blouse
Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie