Over ons bureau

Home » Over ons bureau

Hét bureau voor overheidscommunicatie

Wij zijn een communicatieadvies- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in overheidscommunicatie. Onze missie is overheden inspireren en ondersteunen bij een professionele aanpak van hun communicatie. Dat doen wij al ruim 15 jaar zeer succesvol.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? In onze infographic laten we graag zien hoe wij de beste matches maken!

Voor tijdelijke en vaste communicatieprofessionals

Werving en selectie van communicatieprofessionals van uiteenlopend beroepsniveau (van medewerker tot manager) bij overheidsinstellingen. Tijdelijk en vast. Dat is onze kerntaak. Wij zoeken en vinden altijd de beste match.

Voor deskundig communicatieadvies

Onze tweede kerntaak is adviseren bij complexe communicatievraagstukken, communicatie(beleids)plannen opstellen en implementeren, communicatiemiddelen realiseren én optimale projectcommunicatie realiseren voor opdrachtgevers. Ook organiseren wij communicatieactiviteiten en trainingen.

Landelijke dekking

Wij leveren snel inzetbare, betrokken en ervaren communicatieprofessionals door heel Nederland. Voor elk type opdracht hebben wij de juiste mensen in ons uitgebreide bestand. We kennen onze professionals persoonlijk en staan voor kwaliteit. Dat leidt tot een hoge waardering bij zowel professionals als opdrachtgevers.

Neem contact met ons op

Partners in Communicatie

Samen met SchaalX en Communicatiemensen.nu wij Partners in Communicatie. Deze samenwerking van drie gespecialiseerde bureaus op het gebied van communicatie en werving en selectie is één van de vier ‘preferred suppliers’ voor de Rijksoverheid en de provincies Noord- en Zuid Holland. Ook hier staat de persoon centraal bij het invullen van opdrachten. 

Bureau voor Zorgcommunicatie

Bureau voor Overheidscommunicatie heeft ook een zusje, Bureau voor Zorgcommunicatie: dé specialist voor communicatie in de zorgsector!

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie