Referenties

Home » Over ons bureau » Referenties

Dit vinden opdrachtgevers en professionals van ons

Prima samenwerking met Bureau voor Overheidscommunicatie! Leuke opdracht bij Rijkswaterstaat, uitstekende bemiddeling, keurige administratieve afwikkeling en zeer fijn contact met allemaal! Dankjulliewel!

Wat ik waardeer in Bureau van Overheidscommunicatie is de tijd die in mij als professional geïnvesteerd wordt. Daardoor is er echt een match tussen mij en de opdrachtgever. Ik heb nu een aantal opdrachten via BvO mogen doen. En het voelt als een partnerschap. Samen willen we het beste voor de opdrachtgever.

Sinds april 2019 werk ik met veel plezier bij de provincie Noord-Holland. Ik werk hier als ZZP-er, maar ik heb de opdracht gekregen dankzij  Bureau voor Overheidscommunicatie, één van de partners van Partners in Communicatie. Niet lang voordat ik startte heb ik eerst kennisgemaakt met dit fijne en betrouwbare bureau. Op zolder in hun prachtige pand in Amersfoort maakte ik kennis met ze en ontdekte al snel; dit zijn aanpakkers, en ze zijn open, eerlijk en transparant.

Bureau voor Overheidscommunicatie is een betrokken bureau met persoonlijke aandacht; dat stel ik zeer op prijs.

Ik ervaar de samenwerking met Bureau voor Overheidscommunicatie als zeer prettig. Het is altijd fijn om met ze te sparren over eventuele opdrachten, de medewerkers staan overal voor open. Ook voor andere zaken kan ik altijd bij ze terecht. Vragen worden snel beantwoord en ik word op de hoogte gehouden van de stand van zaken van mogelijke opdrachten. Contracten zijn helder, evaluatiegesprek prima. Kortom, ik ben blij met Bureau voor Overheidscommunicatie!

Betrouwbaar en betrokken. Geïnteresseerd in jou als professional maar ook als mens. Dat maakt Bureau voor Overheidscommunicatie een hele prettige samenwerkingspartner.

Bureau voor Overheidscommunicatie kent als geen ander lokale overheden van binnenuit. Het bureau heeft een stevig bestand aan professionals, gepokt en gemazeld in (pers)woordvoering, voorlichting en strategisch advies in een politiek bestuurlijke context. Professionele en prettige mensen in combinatie met een prettig, professioneel bureau. Dat levert mooie resultaten op.

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Bureau voor Overheidscommunicatie. De mensen die er werken hebben een open en zakelijke houding zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Ik heb enkele jaren voor het Bureau voor  Overheidscommunicatie gewerkt. Niet alleen zijn zij kritisch en selectief ten gunste van de opdrachtgever, ook zetten ze zich echt in om dé plek voor kandidaten te vinden. Hun aanpak is persoonlijk en het zijn stuk voor stuk gedreven en enthousiaste mensen. Dat het een kleine club is, vind ik een voordeel; je leert de mensen snel kennen!

De opdrachten die ik via Bureau voor Overheidscommunicatie kreeg waren altijd een schot in de roos. Nico had goed zicht op wat ik kon en wilde, en wist dat steeds goed te matchen met de vraag van de klant. ‘Werken voor’ voelde meer als ‘samenwerken met’. Meerdere malen heeft Nico als sparringpartner meegedacht.

Bureau voor Overheidscommunicatie heeft ons professioneel begeleid met een burgerparticipatietraject in Moordrecht. De drive en flexibiliteit van zowel Nico Postma als het team van medewerkers zorgde ervoor dat er in zeer korte tijd een goede inwonerspeiling gehouden werd.

Bureau voor Overheidscommunicatie is een bureau met korte lijnen die haar klanten kent en ook haar zzp-ers. Korte lijnen en maatwerk. Persoonlijke benadering en een vaste contactpersoon zijn voor hen belangrijk.

Bureau voor Overheidscommunicatie is de perfecte matchmaker: ziet als geen ander welk type adviseur past bij de opdrachtgever en diens organisatie. Qua karakter, competenties en persoonlijkheid.

Als zzp’er kan het bestaan soms eenzaam zijn. Het warme ne(s)twerk van Bureau voor Overheidscommunicatie geeft je een beetje een thuisgevoel. En, wat belangrijker is, werk!

Het bureau combineert zorgvuldigheid met creativiteit in het matchen van opdrachten en mensen. Er is altijd – in alle opzichten – voor elke buitenklusser rugdekking, overleg en reflectie van een ervaren thuisfront.

Nico Postma van Bureau voor Overheidscommunicatie werkt voor een aantal projecten als onafhankelijk voorzitter tijdens bewonersavonden waar we weerstand verwachten. Tijdens de avonden is hij scherp en onafhankelijk; zo deinst hij er niet voor terug kritische vragen aan Waternet te stellen als die op zijn plaats zijn.

De persoonlijke benadering, betrokkenheid en professionaliteit geven mij het vertrouwen aan het juiste adres te zijn als het gaat om bemiddeling van zzp-ers in de communicatie.

Prettig is ook de tijd en aandacht die Bureau voor Overheidscommunicatie steekt in de zzp’ers waarmee ze werken. Er is tijd voor feedback en ontmoeting.

Na een training van dagvoorzitters: De deelnemers waren ‘dik tevreden en vol lof’. Hun persoonlijke aanpak, prettige manier van feedback geven en het verweven van de theorie met de casuïstiek praktijk zorgde voor een dynamische training die in ontspannen sfeer plaatsvond.

Bureau voor Overheidscommunicatie: samen staan we sterker, weten we meer, leren we van elkaar en zijn we dus nog beter in staat de opdrachtgever te bedienen.

Door hun menselijke manier van benaderen (zowel naar de klant als naar de professionals) weten zij als geen ander de juiste match te maken.

Bureau voor Overheidscommunicatie is voor mij persoonlijk een prima klankbord. Neem bijvoorbeeld het overhevelen van de jeugdzorg naar de gemeenten. Dit speelt bij veel gemeenten. Daarom is het fijn dat Bureau voor Overheidscommunicatie samen met freelancers uit hun bestand er nu al over nadenkt hoe zij hun klanten straks hierin kunnen ondersteunen.

Bureau voor Overheidscommunicatie kwam binnen enkele dagen met twee kandidaten als interim–adviseur voor de burgemeester van Utrecht. Het bureau liet zien de vraag snel en goed te kunnen doorgronden. De tweede plus is de professionaliteit van de kandidaten.

De juiste mensen op de juiste plaats zetten: dat kan alleen als je je netwerk goed kent. Daarin blinkt Bureau voor Overheidscommunicatie uit: geïnteresseerd in mijn doen en laten als communicatieadviseur en belangstelling voor mij als persoon. En dat wérkt!

Nico Postma is een samenwerkingspartner van mij voor wie ik veel respect heb.

Als zzp’er ben ik selectief als het gaat om de keuze van bureaus waar ik mee wil samenwerken. Bij Bureau voor Overheidscommunicatie heb ik geen twijfels: betrouwbaar en resultaatgericht!

Of het nu communicatieadviseurs zijn, tekstschrijvers, webredacteuren, vormgevers of organisatoren van evenementen en bijeenkomsten: ik krijg precies de juiste professionals, die pro-actief met mij meedenken.

Het Bureau voor Overheidscommunicatie zorgt dat je, nadat je op een project geplaatst bent, steeds verzekerd blijft van een deskundige sparringpartner. Deze ondersteuning is tweeledig. Daarmee vervult Nico Postma een wezenlijk andere rol dan de willekeurige manager van een werving- en selectiebureau.

Het Bureau voor Overheidscommunicatie is vanuit een goede kennis van het vak en vanuit een goede relatie, snel in staat uit een breed bestand van ervaren communicatieprofessionals de juiste match te maken. De kandidaten met wie ik werkte waren zeer ervaren, snel inzetbaar en betrokken.

Vaak wordt van bureaus gezegd dat ze onpersoonlijk, vluchtig en ongeïnteresseerd handelen. Bureau voor Overheidscommunicatie bewijst dat dat niet altijd zo is. Ik had vanaf het eerste contact een goede en warme connectie. Ik werd goed voorbereid op de sollicitatie en vervolgens op de functie. Het hele team is altijd enorm betrokken en behulpzaam. Ook bij bijvoorbeeld administratieve vragen. Inmiddels heb ik ook twee collega’s gekoppeld aan Bureau voor Overheidscommunicatie en zij zijn mij hier erg dankbaar voor.

De samenwerking met Bureau voor Overheidscommunicatie verliep allemaal heel erg soepel! Er was goed contact en het bloemetje die je ontvangt als je start en het kerstcadeau zijn leuke extra’s waar je blij van wordt! Veel dank voor deze fijne samenwerking!

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie