Samenwerkingspartners

Home » Over ons bureau » Samenwerkingspartners

Samenwerking biedt voordelen

Met enkele organisaties werken wij nauw samen. Dit zijn bureaus die dezelfde eisen stellen aan kwaliteit en professionaliteit als wij zelf doen. We beschouwen hen als samenwerkingspartners.

Partners in Communicatie

Een samenwerking tussen Bureau voor Overheidscommunicatie, SchaalX en Communicatiemensen.nu. Voorkeursleverancier voor het Rijk en de Provincie Noord-Holland.

SchaalX

Bemiddelingsbureau voor hoger opgeleid personeel in marketing-, communicatie-, sales- en digitale functies. Maakt deel uit van Partners in Communicatie.

Communicatiemensen.nu

Adviesbureau voor strategische marketing en communicatie. Maakt deel uit van Partners in Communicatie.

Van der Hilst Communicatie

opleider in het communicatievak en tevens specialist in het communicatiever maken van mensen en organisaties door training en coaching.

Studio lucy & claire

De juiste beelden maken een verhaal en  informatie eenvoudiger, aantrekkelijker en krachtiger. Studio lucy & claire helpt met heldere en mooie visualisaties. Want informatie voorzien van beeld zorgt voor meer impact.

Colorico kleur- en kledingadvies

Kleding is een belangrijk communicatiemiddel. De persoonlijke adviezen en workshops van Colorico geven je inzicht in de kleuren en stijlen kleding die bij jou passen, waardoor je beter en overtuigender overkomt.

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie