Masterclass Overheidscommunicatie

Home » Training en coaching » Masterclass Overheidscommunicatie

Vergroot je kansen bij de overheid

Heb jij ambitie om interim opdrachten uit te voeren voor de overheid? Maar mis je de meestal vereiste kennis en ervaring? Dan is de Masterclass Overheidscommunicatie echt iets voor jou! Door deelname aan deze Masterclass vergroot je je kansen aanzienlijk!

Een goede start bij de overheid

Je hebt als communicatieprofessional talent, kennis en ervaring. Maar om bij de overheid succesvol aan de slag te gaan, heb je ook vaak meer nodig. Daarnaast heb je namelijk kennis nodig van het reilen en zeilen van de overheid en van overheidscommunicatie.

  • Hoe werkt de overheid, zowel de politieke als ambtelijke organisatie?
  • Welke fora zijn van belang en hoe verlopen de beleidscycli?
  • Hoe werkt een directie communicatie en hoe is die georganiseerd?
  • Wat zijn de belangrijke trends en issues in overheidscommunicatie?
  • Welke wetgeving, kaders en regels zijn van belang voor overheidscommunicatie?
  • Wat is Factor C en hoe werkt het in de praktijk?

Het antwoord op deze vragen leer je in de Masterclass Overheidcommunicatie.

Deze masterclass is een initiatief van Bureau voor Overheidscommunicatie en Van der Hilst Communicatie. Bureau voor Overheidscommunicatie is mantelpartij voor de Rijksoverheid en enkele provincies en gemeenten voor het bemiddelen van interim communicatieprofessionals.

Inhoud en investering

Deze Masterclass bestaat uit 3 bijeenkomsten. Communicatieprofessionals met ruime overheidservaring zijn je trainers. Naast interactieve presentaties zijn er individuele en groepsopdrachten. Tussen de bijeenkomsten werk je aan een thuisopdracht die je presenteert in de volgende bijeenkomst. Tijdens de derde bijeenkomst bezoek je een ministerie; daar heb je speeddates met ervaren vakgenoten.

Jouw investering bedraagt 1.495 euro, exclusief BTW, maar inclusief lunches en snacks. Vergroot je kansen op opdrachten bij de overheid en schrijf je in!

Lees hier alle details over deze Masterclass.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Copyright 2020 Bureau voor Overheidscommunicatie