Masterclass Overheidscommunicatie

Home » Training en coaching » Masterclass Overheidscommunicatie

Vergroot je kansen bij de overheid

Heb jij ambitie om interim opdrachten uit te voeren voor de overheid? Maar mis je de meestal vereiste kennis en ervaring ? Dan is de Masterclass Overheidscommunicatie echt iets voor jou! Door deelname aan deze Masterclass vergroot je je kansen aanzienlijk!

Een goede start bij de overheid

Om als interim communicatieprofessional succesvol te kunnen werken voor de overheid heb je – naast je talenten, kennis en ervaring als communicatieprofessional – kennis nodig van het reilen en zeilen van de overheid en van overheidscommunicatie:

  • Hoe werkt de overheid, zowel de politieke als ambtelijke organisatie?
  • Welke fora zijn van belang? Hoe verlopen de beleidscycli?
  • Hoe werkt een directie communicatie? Hoe is die georganiseerd?
  • Wat zijn de belangrijke trends & issues in overheidscommunicatie?
  • Welke wetgeving, kaders & regels zijn van belang voor overheidscommunicatie? O.a. de WOB.
  • Wat is Factor C, voor wie is het en hoe werkt het in de praktijk?

Dat leer je in de Masterclass Overheidcommunicatie.

Deze masterclass is een initiatief van Bureau voor Overheidscommunicatie en Van der Hilst Communicatie. Bureau voor Overheidscommunicatie is mantelpartij voor de Rijksoverheid en enkele provincies en gemeenten voor het bemiddelen van interim communicatieprofessionals.

Inhoud en investering

Deze Masterclass bestaat uit 3 bijeenkomsten. Communicatieprofessionals met ruime overheidservaring zijn je trainers.Naast interactieve presentaties zijn er individuele- en groepsopdrachten. Tussen de bijeenkomsten door werk je aan een thuisopdracht die je presenteert in de volgende bijeenkomst. Tijdens de derde bijeenkomst bezoek je een ministerie waar je een speed-date hebt met ervaren vakgenoten.

Jouw investering bedraagt 1495 euro, exclusief BTW, maar inclusief lunches en snacks. Vergroot je kansen op opdrachten bij de overheid en schrijf je in!

Lees hier alle details over deze Masterclass.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Copyright 2019 Bureau voor Overheidscommunicatie