Presentatietraining

Home » Training en coaching » Presentatietraining

Leer ontspannen presenteren

Veel ambtenaren en bestuurders vinden het spannend om voor een groep te staan en een presentatie of verhaal te houden. Toch is het cliché waar: presenteren kun je leren. Met onze presentatietrainingen spreek je voortaan met meer zelfvertrouwen in het openbaar. Wij verzorgen zowel persoonlijke trainingen als teamtrainingen.
Neem direct contact met ons op voor meer informatie

Twee soorten trainingen

Wij  bieden twee verschillende typen presentatietrainingen aan:

  • Een training waarin je vooral tips en tricks krijgt en door een ervaren presentator gecoacht wordt om jouw boodschap zo effectief mogelijk over het voetlicht te krijgen. Bij deze training besteden wij ook aandacht aan je uiterlijke presentatie. Hiervoor werken wij samen met Colorico, specialist in kleding en imago.
  • Een training speciaal bedoeld voor mensen met angst voor spreken in het openbaar. Deze training gaat in vijf dagdelen de diepte in en leert je vanuit je eigen authenticiteit je publiek te binden en te boeien.

Toegesneden op uw kwaliteiten en leerpunten

Onze trainingen worden afgestemd op de specifieke behoefte van de persoon of het team. De leerbehoeften en casuïstiek van elke deelnemer worden in kaart gebracht, zodat de training actueel is en toegesneden op de persoon zelf. Onze trainers zijn deskundig, ervaren en discreet. De trainingslocatie kies je zelf. Dat mag ook een locatie buiten je eigen werkomgeving zijn.

Vrijblijvend voorstel aanvragen

Copyright 2019 Bureau voor Overheidscommunicatie