Voorzitterstraining

Home » Training en coaching » Voorzitterstraining

Krijg grip op je bewonersavond

Een bewonersavond leiden? Ga er maar aan staan. Een stomende zaal vol bewoners wil het gemeentebestuur duidelijk maken waarom het bouwplan niet moet doorgaan. Of de actiegroep uit de buurt komt luid en duidelijk vertellen waarom de opvang voor daklozen beter in een andere wijk kan komen. Bij een bewonersavond heeft de voorzitter een cruciale rol. Hij of zij kan de bijeenkomst maken of breken. Een eigen medewerker kan deze taak prima op zich nemen. Op voorwaarde dat hij of zij een goede training of cursus voor voorzitters heeft gevolgd. Wij bieden verschillende trainingen aan.

Training op maat

Wij werken met ervaren trainers die ook zelf veel bewonersbijeenkomsten hebben begeleid. Daardoor zijn ze zeer goed in staat te vertellen wat je moet doen en wat juist niet. Kies voor een training met open inschrijving op een praktische locatie in het land of een groepstraining ‘in huis’. Een workshop met de belangrijkste do’s en don’ts duurt een dagdeel. Voor een intensievere training trekken we een hele dag uit. Talentvolle mensen binnen de organisatie coachen we ‘on the job’. Je aanvangsniveau bepaalt welke training voor jou het meest geschikt is.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel contact met ons op

Liever onafhankelijkheid?

Is het toch beter om een onafhankelijke voorzitter in te zetten bij je bewonersbijeenkomst? Wij hebben tientallen zeer ervaren dagvoorzitters in ons bestand en zorgen voor een specialist die je helpt bij de voorbereiding, die de discussie deskundig in goede banen leidt en de bijeenkomst tot een goed einde brengt.
Lees meer over onze onafhankelijke dagvoorzitters

Copyright 2019 Bureau voor Overheidscommunicatie